Vastgoed Veiling

Goor, Ensink 11

  Ensink 11
  7471 TT Goor
  • Casco woning
  • BAG: 190 m² object
  • ca. 513 m² perceel
  Het is mogelijk dit object op afspraak te bezichtigen op maandag 24 juni 2024 van 13:00 uur tot 14:30 uur. Neem contact op met Vastgoed Veiling om een afspraak in te plannen.
  • Dit casco woonhuis (in aanbouw) is perfect gesitueerd in een rustige, kindvriendelijke nieuwbouwwijk met veel groen. Goor kent daarnaast een prettig en levendig winkelcentrum, diverse basisscholen, vrijwel alle voorzieningen binnen de sport en vrije tijd en natuurlijk een treinstation. KENMERKEN: - Casco vrijstaande woning (in aanbouw) bouwjaar 2020 - Volledig conform Bouwbesluit geïsoleerd - Woning kan als levensloopbestendig worden gebruikt - Woonoppervlakte maar liefst ca. 190 m2, conform BAG - Perceeloppervlakte ca. 513 m2 - De woning heeft onderhoudsvrije kunststof kozijnen - Sanitair en keuken naar eigen inzicht te bepalen - 3 slaapkamers op de 1e verdieping, mogelijkheid extra kamers op de 2e verdieping - Berging is volledig geïsoleerd en kan tevens gebruikt worden als slaapkamer of kantoor. INDELING Via de voordeur bereikt u de hal van de woning. Deze is praktisch ingedeeld, voorzien van een toegangsdeur naar het toilet, de meterkast en u treft hier de trapopgang naar de eerste verdieping. Eenmaal binnen komt u terecht in een ruimte ten behoeve van de woonkamer en open keuken. Naar eigen wens kunt u hier uw eigen keuken plaatsen. De keuken geeft tevens toegang tot de royale berging/kantoor welke volledig geïsoleerd is. Deze kan tevens worden gebruikt als slaapkamer (levensloopbestendig) Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een ruimte voor een badkamer en een ruimte voor de opstelling van de warmtepomp, wasmachine en droger. De hoofdslaapkamer biedt de mogelijkheid om een inloopkast te creëren. Via een vaste trap is toegang tot de tweede verdieping, waar nog eens twee ruimtes zijn. TUIN Naar eigen wens kunt u deze tuin realiseren zoals u wilt. De voortuin heeft ruimte voor twee eigen parkeerplaatsen. Energielabel Verkoper stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energie-prestatie Gebouwen (BEG), aangezien door de casco oplevering van het verkochte onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol BRL 9500-06 een energielabel te kunnen opstellen.

  • Kadastrale gegevens:

   Het voortdurend erfpachtsrecht van de casco vrijstaande woning (in aanbouw) met aanbehoren, plaatselijk bekend Ensink 11 te 7471 TT Goor, kadastraal bekend gemeente Goor, sectie A, nummer 3969, groot vijfhonderd dertien vierkante meter (513 m²). Momenteel is de grond belast met erfpacht. Koper neemt de erfpacht over. Koper is tevens gerechtigd om de blote eigendom van de Grond van de gemeente te verwerven tegen de oorspronkelijke grondprijs van € 235,00 p/m2 excl. BTW. Artikel 5 Canon 1. De uitgifte in erfpacht geschiedt tegen een jaarlijkse canon die is berekend aan de hand van de voor de Grond overeengekomen grondwaarde te vermenigvuldigen met het dan geldende canonpercentage. 2. De grondwaarde bedraagt € 235 per m2 x 511m2 x 21% BTW = € 145.302,85. Het canonpercentage bedraagt 3% per 1 november 2019. De canon bedraagt € 363,26 per maand. De canon wordt iedere 5 jaar per 1 januari herzien, voor het eerste op 1 januari 2026. volgens het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek. 3. De grondwaarde is berekend aan de hand van het geschatte aantal m2 oppervlakte in erfpacht uit te geven grond. Indien de grondwaarde van de Grond per m2 met toepassing van artikel 13 hoger of lager wordt, wordt de canon met terugwerkende kracht vanaf de vestiging van het erfpachtrecht aangepast aan de hand van de gewijzigde grondwaarde. Artikel 6 Verwerving blote eigendom De erfpachter is gerechtigd om de blote eigendom van de Grond van de gemeente te verwerven. Door deze aankoop houdt het erfpachtrecht op te bestaan en wordt de erfpachter volledig eigenaar van de Grond met bijbehorende opstallen. Bij uitoefening van het kooprecht zal de koopsom gelijk zijn aan de in artikel 5 lid 2. genoemde grondwaarde exclusief BTW. Van het kooprecht van de Grond kan te allen tijde gebruik worden gemaakt. Indien de erfpachter van het kooprecht gebruik wenst te maken, dient deze dit tenminste 2 maanden van tevoren aan de gemeente aan te kondigen. Partijen komen overeen dat dit recht tot koop overdraagbaar is. De erfpachter kan zijn rechten en plichten uit hoofde van hetgeen in dit artikel is overeengekomen uitsluitend overdragen aan een ander door middel van een driepartijen overeenkomst als bedoeld in artikel 6:159 BW. Van het kooprecht kan alleen gebruik gemaakt worden voor de volledige grond. Alle kosten, rechten en belastingen met betrekking tot de overdracht van de Grond zijn voor rekening van erfpachter.

  Over het object

  • Type
   Casco woning
  • Groep
   Woningen
  • Bouwjaar
   BAG: 2020
  • Gebruikssituatie
   Leegstaand
  • Oppervlakte object
   BAG: 190 m²
  • Oppervlakte perceel
   ca. 513 m²
  • Meer info

  Bezichtigingen

  Het is mogelijk dit object op afspraak te bezichtigen op maandag 24 juni 2024 van 13:00 uur tot 14:30 uur. Neem contact op met Vastgoed Veiling om een afspraak in te plannen.


  Over de veiling

  • Soort
   Vrijwillige veiling
  • Biedmethode
   Opbod en afslag
  • Datum
  • Organisator
   Veilingnotaris.nl
  • Inzetpremie
   Ten laste koper
  • Toewijzing
   Recht van gunning
  • Belasting
   Overdrachtsbelasting

  Op deze veiling zijn de AVVIVV 2013 en bijzondere veilingvoorwaarden van toepassing.

  Het is mogelijk om tot een onderhands bod uit te brengen.

  Kosten

  Houd, naast het veilingbedrag, rekening met de volgende kosten:

  • + Inzetpremie ten laste van koper
  • + Bijkomende kosten à 2.781,50 EUR
  • + Overdrachtsbelasting
  Kostenoverzicht downloaden

  Dataroom

  Bezig met verbinden

  Notaris

  - Notariskeuze koper


  Makelaar

  Voor vragen over deze verkoop kun je terecht bij:

  Vastgoed Veiling Overschiestraat 59 1062 XD Amsterdam

  info@vastgoedveiling.nl
  Tel. +31 (0)33 808 02 62

  Deze website maakt gebruik van cookies.
  Lees meer in onze privacy- en cookieverklaring.